У Грузії представники посольства відвідали дітей захисників України

У Грузії представники посольства відвідали дітей захисників України

Фото
Укрінформ
Представники посольства України у Грузії 11 липня відвідали дітей українських військовослужбовців Національної гвардії та Державної прикордонної служби України, які перебувають на відпочинку в Грузії з супроводжуючими особами.

Як передає Укрінформ, про це посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

Зауважується, що літній табір для 43 українських дітей з усіх куточків України працює у готельному комплексі Lopota у Кахетії. Зазначена подія відбулась за сприяння та всебічної підтримки Державної молодіжної агенції Грузії.

«Програма відпочинку українських дітлахів передбачає ознайомлення з історією та культурою Грузії, зокрема екскурсії до мм. Тбілісі та Сігнагі, відвідання музеїв, історичних та культурних пам’яток, майстер-класи грузинської кухні», – повідомили у диппредставництві.

Тимчасовий повірений у справах України Михайло Харишин привітав дітей на гостинній грузинській землі та побажав їм гарного відпочинку і яскравих вражень, а також вручив співробітникам Державної молодіжної агенції Грузії сувеніри.

Окрема подяка висловлена представнику бізнес-кіл дружньої Кахетії Гіоргію Сімхарулі за унікальні подарунки дітям – футболки та м’ячі з символікою футбольної команди Грузії та Кубку УЄФА 2024, а також Альянсу грузинсько-української співдружності, який подарував дітям різні смаколики.

Нагадаємо, грузинська влада збільшила термін безвізового перебування в країні українців до трьох років.

Фото: посольство України в Грузії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-