У Йорданії діти з України зустрілися у посольстві з однолітками з української громади

У Йорданії діти з України зустрілися у посольстві з однолітками з української громади

Фото, відео
Укрінформ
До посольства України у Йорданії завітали діти з Ганьківського ліцею Заболотівської селищної ради, що на Івано-Франківщині, де поспілкувалися зі своїми однолітками з місцевої української громади.

Як передає Укрінформ, про це посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

Зауважується, що діти перебувають у Йорданії у рамках програми «Серцем єдиним, ми – Україна!», ініційованої Івано-Франківською обласною державною адміністрацією. Упродовж тижня юні українці насолоджувались активним відпочинком на теплих узбережжях Мертвого та Червоного морів, відвідали одну із найвідоміших історичних пам’яток Близького Сходу стародавнє місто Петра та на власні очі побачили неймовірні пейзажі пустелі Ваді Рам.

За повідомленням, знайомство з однолітками з української громади Йорданії супроводжувалося насиченою культурною програмою, яка містила спільне виконання відомих українських пісень, веселі рухомі конкурси й інтелектуальні вікторини.

Справжнім же символом єднання маленьких українців по всьому світу стало колективне виконання традиційного арабського танцю «Дабке».

Посольство подякувало за організацію поїздки голові Івано-Франківської обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації пані Світлани Онищук, а також відомому на Прикарпатті філантропу, доктору філософії з медичних наук Аль Таріфі Фаді за спонсорську підтримку.

Також подяка висловлена представницям української громади в Йорданії, а саме Оксані Лавренчук, Наталії Міх’яр, Ірині Муравйовій і всім причетним за їхній неоціненний внесок в організацію культурної програми у приміщенні диппредставництва.

Нагадаємо, члени української громади Йорданії з нагоди Міжнародного дня захисту дитини завітали до посольства України в Аммані, де було проведено низку культурних заходів.

Фото: посольство України в Йорданії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-