У Сеулі провели майстер-клас зі створення української символіки

У Сеулі провели майстер-клас зі створення української символіки

Фото
Укрінформ
У приміщенні посольства України в Республіці Корея відбувся майстер-клас для місцевої для української громади «Українська символіка у сучасному прикладному використанні», який провели студентки «Лозівської художньої школи» Софія Біла і Марія Сисова.

Як передає Укрінформ, про це посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці

«Учасники заходу поринули у світ традиційних українських символів і оберегів та ознайомилися із технікою нанесення малюнку акриловими фломастерами на тканинну основу. У творчій атмосфері гості власноруч створили особливий візерунок із символом родинного оберега «Дерево життя», – йдеться в дописі.

Посольство подякувало талановитим українським художницям та їхній викладачці Сніжані Бунякіній за підготовку такої натхненної події.

Окрема подяка висловлена за переданий цінний подарунок – національний прапор із підписами захисників України із 124 батальйону територіальної оборони м.Лозова і 93 окремої механізованої бригади «Холодний Яр».

«Шануємо невтомну працю, самовідданість та непохитну відвагу наших воїнів. Віримо у перемогу! Слава Україні! Героям Слава!», – додали у диппредставництві.

Нагадаємо, посольство спільно з українцями Кореї взяло участь у Сеульському фестивалі дружби, який 24-26 травня проходив на центральній міській площі Гванхвамун, обʼєднавши культури понад 70 країн. 

Фото: посольство України в Республіці Корея / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-