В Анталії оголошено набір в українську школу з можливістю отримати документи про освіту держзразка

В Анталії оголошено набір в українську школу з можливістю отримати документи про освіту держзразка

Укрінформ
В турецькій Анталії відкрито набір у 1-4 класи української школи вихідного дня «Джерело», навчаючись у якій за програмою Міжнародної української школи (МУШ) діти отримають документи про освіту державного зразка.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Середземноморське об'єднання українців, при якому діє школа.

«Якщо ваша дитина вже займається в Українській школі онлайн, але їй не вистачає спілкування і підтримки у вивченні шкільного матеріалу, або ваша дитина  ходить до турецької школи, але ви хочете що б вона не  забувала свою рідну українську мову, то ви можете приєднатися до нашої школи», – йдеться в оголошенні.

Також зазначається, що діти в школі «Джерело» отримують українську державну освіту, в кінці кожного півріччя складають іспити-співбесіди в МУШ, по закінченню навчального року отримують свідоцтво досягнень. 

Педагоги школи «Джерело» мають відповідну освіту, досвід та сертифікацію. Навчання відбувається виключно українською мовою. Також передбачені позакласні активності.

Як повідомляє Укрінформ, українську мову вважають рідною 74 відсотки учнів та учениць закладів загальної середньої освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-