У Латвії відкрили літній табір для українських дітей

У Латвії відкрили літній табір для українських дітей

Фото
Укрінформ
У латвійському місті Огре відбулося офіційне відкриття літнього табору для дітей з України, батьки яких – військовослужбовці Нацгвардії – загинули або зникли безвісти під час відбиття російської збройної агресії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Латвії. 

В урочистому заході взяв участь посол України Анатолій Куцевол. Табір організовано Латвійським фондом національної оборони та патріотичного виховання «NAMEJS» під керівництвом колишнього командувача Збройних Сил Латвії генерал-лейтенанта (у відставці) Раймонда Граубе.

Програма табору передбачає різноманітні екскурсії, творчі майстерні, спортивні ігри, відвідування музеїв, військово-морської бази та ін.

Українське диппредставництво висловило щиру вдячність фонду «NAMEJS» та його керівнику Раймонду Граубе, колишньому Президенту Латвії Раймондсу Вейонісу, а також всім іншим, хто долучився до організації відпочинку українських дітей в Латвії.

Нагадаємо, у латвійському місті Лієпая, біля морського побережжя, 27 червня відчинив свої двері літній спортивний табір для маленьких футболістів з Чернігівщини, куди в рамках першої зміни прибули 36 українських дітей віком 11-12 років з футбольних клубів «Десна» та «Чернігів».

Фото: Посольство України в Латвії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-