Дружини послів України та Британії відвідали евакуйованих до Литви українських дітей

Дружини послів України та Британії відвідали евакуйованих до Литви українських дітей

Укрінформ
Дружина посла України в Литві Анна Бешта та дружина посла Великої Британії у Литві Паскаль Оллей відвідали українських дітей із Одеського спеціалізованого будинку дитини, евакуйованого до Литви через повномасштабне російське вторгнення в Україну.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України у Литві.

«Веселим святом для дітей стали розваги зі Спайдерменом, а також солодкі смаколики та морозиво з авто з морозивом», – ідеться в дописі.

Також у рамках заходу українським дітям були передані книжки видавництв з України, отримані посольством в рамках благодійної акції Українським дітям – українську книгу.

Українське диппредставництво подякувало литовським колегам за підтримку та допомогу, за те, що українські діти почувають себе у безпеці у дружній Литві.

Також подяка висловлена пані Паскаль Оллей (Pascale Olley) та колегам із British Embassy Vilnius за ініціативу та за позитивні емоції маленьких українців.

Нагадаємо, у Литві зареєстровано понад 12 тис. українських дітей різного віку. З них 9 640 – школярі, 3,3 тис. з них навчаються в школах, які мають акредитацію не тільки литовського Міносвіти, а й українського МОН.

Фото: посольство України в Литві / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-