У чорногорському місті Цетинє відкрили фотовиставку про Харків

У чорногорському місті Цетинє відкрили фотовиставку про Харків

Укрінформ
У чорногорській історичній столиці Цетинє відбулося відкриття фотовиставки «Цетинє, познайомимось! Твій Харків!» («Cetinje, upoznajmo se! Tvoj Harkiv»), на якій представлено численні світлини, що розповідають як про красу українського міста, так і про його сьогоднішні важкі воєнні реалії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Чорногорії.

На церемонії відкриття виступили посол України Олег Герасименко, почесний консул Чорногорії в місті Харків Ольга Олексієнко, перший заступника міського голови міста Харків Олександр Новак та очільник Секретаріату з питань фінансів та економічного розвитку м.Цетинє Саво Борозан.

Захід відвідали представники української громади та місцеві друзі України, а також представники культурних кіл.

Глядачі можуть ознайомитися з виставкою до 24 липня 2024 року у «Galerija Atelje Dado» (1 Dvorski Trg, Cetinje, Чорногорія).

Посольство висловило щиру подяку почесному консульству Чорногорії в Харкові за цю ініціативу, яка додатково сприяє зміцненню дружніх зв'язків між містами-партнерами Харковом та Цетинє.

Нагадаємо, колектив Української асоціації «Добра Справа» у Подгориці за сприяння посольства України в Чорногорії та почесного консула Чорногорії в місті Харків Ольги Олексієнко організувала поїздку до Чорногорії для дітей захисників України з міст Харків та Нікополь.

Фото: Embassy of Ukraine in Montenegro / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-