До посольства у Мадриді завітали українські діти, які перебували на відпочинку в Іспанії

До посольства у Мадриді завітали українські діти, які перебували на відпочинку в Іспанії

Укрінформ
До посольства України в Іспанії завітала група дітей, які перебували на оздоровчому відпочинку в Іспанії в рамках реалізації угоди про співпрацю між мерією міста Аранхуес і спеціалізованою школою №64 Києва.

Як передає Укрінформ, про це посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці

У приміщенні диппредставництва вони зустрілися з послом Сергієм Погорельцевим і мером  Аранхуеса Мігелем Гомесом Еррерою.

«Завдяки цій ініціативі українські школярі змогли поглибити свої знання з іспанської мови та культури, а також відновитися емоційно, морально та фізично. Це не перший благодійний проєкт, організований мерією Аранхуеса, і я впевнений, що не останній», – зазначив у своєму виступі посол.

«Проєкт задля відпочинку дітей, а також інші гуманітарні ініціативи, які ми вже реалізували, є свідченням нашої підтримки, допомоги та солідарності з Україною», – наголосив мер міста Мігель Гомес Еррера.

Посольство подякувало іспанським сім’ям, які приймали дітей з України, а також мерії Аранхуеса за сприяння реалізації подібних проєктів та всебічну підтримку українського народу з початку повномасштабного російського вторгнення.

Також подяка висловлена ресторану «Веранда» за презентацію в рамках заходу традиційних українських страв.

Нагадаємо, до Національного молодіжного спортивного центру Федерального управління спорту швейцарського міста Тенеро у рамках забезпечення літнього відпочинку й оздоровлення прибула група спортсменів дитячо-юнацької спортивної школи «Київ спортивний».

Фото: Embajada de Ucrania en el Reino de España / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-