В Австралії стартувало опитування серед українських біженців

В Австралії стартувало опитування серед українських біженців

Укрінформ
Союз українських організацій Австралії (СУОА) проводить онлайн-опитування для отримання інформації про наявні візи, рівень освіти, кваліфікацію та родинні зв’язки українців, які прибули до країни після повномасштабного російського вторгнення.

Як передає Укрінформ, про це Союз українських організацій Австралії (Australian Federation of Ukrainian Organisations) повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

«Це опитування надасть СУОА та нашим державним організаціям громади актуальну інформацію та дані, які допоможуть в обговоренні візових питань для переміщених українців з федеральним урядом та урядами штатів», – ідеться в дописі.

Опитування призначене тільки для переміщених українців, які зараз проживають в Австралії. Його заповнення займе лише 2-5 хвилин. Пройти опитування можна за посиланням до 14 серпня 2024 року.

Результати будуть узагальнені, ніякі персональні дані не будуть розголошені жодній стороні.

У СУОА додали, що відповіді переселенців будуть неймовірно корисними, оскільки допоможуть організації в роботі над вирішенням труднощів, з якими стикаються переміщені українці, та їхнього візового статусу.

Нагадаємо, Союз українських організацій Австралії закликав австралійський уряд переглянути візове законодавство для українців, які знайшли притулок на території країни, рятуючись від повномасштабного вторгнення Росії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-