Оселя Спілки української молоді «Веселка» в Онтаріо відзначила своє 70-ліття

Оселя Спілки української молоді «Веселка» в Онтаріо відзначила своє 70-ліття

Фото
Укрінформ
Оселя Спілки української молоді «Веселка» (Онтаріо, Канада) відзначає своє 70-ліття, яке цього літа припало на проведення тут відпочинкового табору СУМ «Незламні», присвяченого Збройним силам України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на фейсбук-сторінці Ukrainian Youth Association – CYM Global.

У СУМ зауважили, що осередок щороку молодіє, набираючись сил та енергії від своїх юних гостей – сумівців-таборовиків з різних куточків Канади та світу.

«Суменята, юнацтво, дружинники, сеньйори СУМ та гості, а в їх числі – єпарх УГКЦ Торонто та Східної Канади єпископ Браян Байда й капелан осередку СУМ в Місісага о. Борис Хемон, зібравшись у дружньому колі привітали оселю-ювілярку, помолилися за тих, хто долучився до її створення та тих, для кого вона щороку стає другою домівкою», – ідеться в дописі.

Увечері була варта, святковий торт і салют на честь 70-річчя СУМівської оселі.

«Любимо нашу «Веселку» і цінуємо все те, що вона щедро дарує кожному, хто потрапив на її мальовничі терени – гостинність, приязнь, надійний прихисток і дух українства!», – додали в СУМ.

Нагадаємо, раніше на оселі Спілки української молоді у Канаді «Веселка» відбувся всеканадський СУМівський вишкільний табір «Воїни Правди» ім. Митрополита Андрея Шептицького.

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-