У Британії українські діаспорянки відправили в Україну медичне обладнання

У Британії українські діаспорянки відправили в Україну медичне обладнання

Фото
Укрінформ
Організація українських жінок (ОУЖ) м.Ковентрі (Велика Британія) у рамках благодійної акції «Врятуй життя» придбала та відправила в Україну медичне обладнання та засоби гігієни.

Як передає Укрінформ, про це OUZ Coventry – Association of Ukrainian Women in Great Britain повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«За зібрані кошти ми закупили і відправили в Україну 3 дефібрилятори, кисневий концентратор, підзарядну станцію ЕкоФлоу, турнікети, ліки, дезодоранти для ніг, засоби від комарів, фурнітуру для пошиття ношів, аптечок та засоби гігієни», – йдеться в дописі.

Частина придбаного буде використовуватися у лікарнях для поранених солдатів та дітей, а більша частина відправлена на лінію фронту, щоб рятувати життя захисників України.

Крім того, раніше відправлений кардіомонітор зараз лікує українські серця у м. Харків, яке перебуває під постійними обстрілами.

До акції долучилися й діти, які намалювали українським захисникам патріотичні малюнки та написали слова подяки за те, що вони оберігають нашу країну.

В ОУЖ додали, що благодійна акція «Врятуй життя» триває надалі.

Нагадаємо, в Українському культурному центрі Союзу українців Британії в Лондоні провели захід кампанії #UkraineMustWin, під час якого відбулися обговорення та обмін ідеями щодо забезпечення перемоги України у війні з Росією.

Фото: OUZ Coventry - Association of Ukrainian Women in Great Britain / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-