У Тель-Авіві проведуть святковий захід з нагоди Дня Незалежності України

У Тель-Авіві проведуть святковий захід з нагоди Дня Незалежності України

Укрінформ
У парку Аяркон у Тель-Авіві зусиллями українсько-ізраїльської спільноти з нагоди Дня Незалежності України буде проведено «Хутір Незалежності» під гаслом «Україна та Ізраїль разом!».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила спільнота «Ізраїльські друзі України» (Israeli Friends of Ukraine). 

«Святкуймо 10-річний ювілей Israeli Friends of Ukraine, 33-й день Незалежності, та єднаймося для благодійного збору коштів на допомогу в Україні та в Ізраїлі», – йдеться в дописі.

На відвідувачів чекають атмосферні сети від відомих українських діджеїв та талановитих музикантів, пікнік з улюбленими стравами української кухні, дитяча зона майстерок, бар, святковий шопінг на ярмарку майстрів, йога та масажі в зоні Mindplace.

Хедлайнером вечора стане легендарна українська група «Воплі Відоплясова».

«Приходьте з українськими та ізраїльськими прапорами, щоб продемонструвати єдність наших народів та підтримати Україну та Ізраїль у боротьбі проти тероризму», – запросили організатори.

Зібрані кошти підуть на допомогу обом країнам.

«Хутір Незалежності» відбудеться 24 серпня. Відкриття дверей о 17:00, концерт ВВ розпочнеться о 20:30, всі локації будуть працювати й упродовж концерту. Детальніша інформація доступна на фейсбук-сторінці Israeli Friends of Ukraine.

Нагадаємо, в Ізраїлі відбулася літня «Українська здибанка» – традиційної зустрічі місцевої української громади, до якої також долучилася команда посольства України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-