В Ірландії провели літній християнський табір для українських дітей

В Ірландії провели літній християнський табір для українських дітей

Фото
Укрінформ
У парафії Блаженного священномученика Миколая Чарнецького Української греко-католицької церкви у столиці Ірландії провели літній християнський табір для дітей «Веселі канікули з Богом».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила УГКЦ у Дубліні.

«Головна тема цьогорічного табору: «Я християнин». Діти під час уроків з катехизації ознайомилися з історією перших християн, їхньою вірою та внеском у розвиток християнства, що допомогло нам краще зрозуміти наші духовні корені. Окрім, навчального процесу наші дітлахи мали різноманітні банси, грали в ігри, знімали тренди з соцмереж, брали участь у майстер-класах, співали народні та церковні пісні, а також відвідували екскурсії», – ідеться в дописі.

Закриття табору завершилося божественною літургією, після якої отець Василь подякував за допомогу в проведенні табору цьогорічним аніматорам: Тетяні Хвастик, братам-семінаристам Святославу Дідуху, Ярославу Фалюшу та секретарю нашої парафії Олександру.

Також о. Василь подякував й дітям, які проявили свої найкращі якості. Вони були чемними, активними, креативними, допомагали один одному та працювали в командах.

«Дякуємо Богу за цей благословенний час, батькам за підтримку та аніматорам за їхню невтомну працю. Ці канікули стали справжнім джерелом натхнення та духовного збагачення для всіх нас!», – отець Василь.

На останок діти показали громаді декілька вивчених бансів та заспівали пісні. Також зробили спільне фото на памʼять.

Нагадаємо, у Греції парафія Святого Миколая Української греко-католицької церкви організувала для українських дітей тижневий християнський табір поблизу Камʼяної Вурли в містечку Лівандес на березі моря.

Фото: УГКЦ у Дубліні / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-