СКУ запускає до Дня Незалежності кампанію зі збору коштів на FPV-дрони для захисників

СКУ запускає до Дня Незалежності кампанію зі збору коштів на FPV-дрони для захисників

Укрінформ
Світовий конгрес українців у партнерстві з Saint Javeli розпочинає з нагоди 33-ї річниці Незалежності України глобальну кампанію «Птахи свободи» зі збору коштів, що має на меті забезпечити українських захисників безпілотниками FPV.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Кампанія «Птахи Свободи» спрямована на використання FPV українського виробництва та підтримку українських захисників на передовій. 

Президент СКУ Павло Ґрод зауважив, що кампанія «Птахи Свободи» дає можливість для людей, бізнесу й організацій з усього світу продемонструвати свою непохитну підтримку українському народу.

За його словами, внесок у цю кампанію суттєво покращить безпеку та допоможе вберегти українських захисників на полі бою, а також дасть їм змогу використовувати передові українські технології у невпинній боротьбі за свободу та незалежність.

СКУ та Saint Javelin закликають українців з усього світу та друзів України підтримати кампанію «Птахи Свободи». Свій внесок можна зробити на цьому сайті.

Нагадаємо, ініціатива Світового конгресу українців «Unite with Ukraine» закупила та передала трьом підрозділам Збройних Сил України 18 комплексів безпілотних літальних апаратів дальнього радіуса дії «Evanger» загальною вартістю понад 263 тис. дол. США.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-