Українців запросили відзначити День Незалежності у Брюсселі

Українців запросили відзначити День Незалежності у Брюсселі

Укрінформ
Посольство у Бельгії запросило українську громаду та друзів України приєднатися до відзначення Дня Незалежності України 24 серпня 2024 року о 12:00 у Parc du Cinquantenaire у Брюсселі.

Як передає Укрінформ, про це посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

У диппредставництві запевнили, що в рамках відзначення Дня Незалежності відбудеться низка цікавих заходів, які нікого не залишать байдужими.

Спілка українок у Бельгії (The Association Of Ukrainian Women in Belgium) повідомила, що 24 серпня відбудеться концерт українських артистів і ярмарок народних майстрів. На заході можна буде насолодитися виступами талановитих музикантів і співаків, а також купити вишиті сорочки, сувеніри та картини.

Зауважимо, що у Брюсселі в інші дні також буде проведена низка подій, присвячених 33-й річниці Незалежності України.

Так, 23 серпня о 19:00 відбудеться відкриття виставки фотографій та картин українських та бельгійських авторів. Гості зможуть зануритися в атмосферу краси та глибини українського мистецтва. Місце проведення: Rue de la Loi, 89 1040 Брюссель.

30 серпня о 19:00 – вечір української поезії та перформансів. Місце проведення: Rue de la Loi, 89 1040 Брюссель.

31 серпня, 18:00 – вечір короткометражного кіно, де можна буде побачити найкращі приклади українських короткометражних фільмів. Місце проведення: Rue de la Loi, 89 1040 Брюссель.

Захід організовується Ukrainian Voices RC та The Association Of Ukrainian Women in Belgium за участю інших українських громадських організацій. Подія відбудеться за підтримки Посольства України в Королівстві Бельгія.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців (СКУ) підготував банери й гасла для акцій, виставок, кампаній та інших ініціатив до відзначення 33-го Дня Незалежності України 24 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-