До Дня Незалежності України у різних країнах пройде понад 100 акцій - мапа СКУ

До Дня Незалежності України у різних країнах пройде понад 100 акцій - мапа СКУ

Укрінформ
З нагоди Дня Незалежності України у 20 країнах світу заплановані понад 100 акцій та інших заходів, які організовують представники діаспори.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на інтерактивну мапу акцій Світового конгресу українців (СКУ). 

Згідно з інформацією, розміщеною на мапі, акції світового українства до Дня Незалежності пройдуть у Австралії, Канаді, Німеччині, Естонії, Фінляндії, Франції, Великій Британії, Грузії, Індонезії, Ірландії, Італії, Чорногорії, Норвегії, Новій Зеландії, Польщі, Португалії, Швеції, Туреччині, США та на Маврикії. 

 В СКУ закликають долучитися до кампанії та додати свою подію до переліку. 

«З наближенням 33 річниці відновлення Незалежності, закликаємо українські громади та друзів України бути активними – як онлайн, так і на вулицях. Публікувати повідомлення на підтримку України з хештегом #StandwithUkraine та збиратися на мирні акції», - наголосили в СКУ.

На інформаційному ресурсі кампанії також доступні матеріали для акцій, банери, та декларація про справедливий та сталий мир для України, яку можуть підписати українські громадські організації з усього світу, зазначили в СКУ. 

Читайте також: У Стокгольмі відбудеться хода та концерт до Дня незалежності

Як повідомляв Укрінформ, Світовий конгрес українців у партнерстві з Saint Javeli розпочинає з нагоди 33-ї річниці Незалежності України глобальну кампанію «Птахи свободи» зі збору коштів, що має на меті забезпечити українських захисників безпілотниками FPV. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-