Українців за кордоном закликали утворити «ланцюги єдності» до Дня Незалежності

Українців за кордоном закликали утворити «ланцюги єдності» до Дня Незалежності

Укрінформ
У 33-тю річницю Незалежності України, 24 серпня, українців за кордоном запросили взяти участь у масштабній акції «Ланцюг єдності». 

Про це повідомляється на сайті ініціативи Free World Gathering, передає Укрінформ. 

Для цього організатори пропонують вийти на центральні вулиці міст, в яких перебувають українців і взятися за руки, щоб утворити «живі» ланцюги та кола єдності. 

Мета заходу – привернути увагу світу до України, згуртувати міжнародну спільноту навколо нашої держави, а також під час акції подякувати країнам, у яких перебувають зараз українці, за допомогу.

Для участі у заході потрібно обрати та відмітити місце проведення на сайті ініціативи, або знайти позначки тих, хто вже відмітився, і зайняти місце поруч, щоб продовжити ланцюг. 

24 серпня о 19:00 за місцевим часом охочі взяти участь мають прийти на вибране місце та взятися за руки з тими, хто також приєднався до ланцюга.

Free World Gathering – це ініціатива групи активістів, які першими організували ланцюг єдності на початку війни. Тоді, навесні 2014 року, тисячі українців з усіх регіонів вийшли на вулиці, щоб продемонструвати свою єдність.

Читайте також: У Стокгольмі відбудеться хода та концерт до Дня незалежності

Як повідомляв Укрінформ, з нагоди Дня Незалежності України у 20 країнах світу заплановані понад 100 акцій та інших заходів, які організовують представники діаспори. 

Фото: Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-