Головний міст Будапешта підсвітять кольорами українського прапора

Головний міст Будапешта підсвітять кольорами українського прапора

Укрінформ
Головний міст Будапешта – Ланцюговий міст – буде підсвічено кольорами Державного прапора України, як прояв солідарності та підтримки нашої держави.

Про це повідомляє посольство України в Угорщині на сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, це відбудеться до Дня Незалежності України, у суботу, 24 серпня у вечірні години (орієнтовно з 20:00 до 23:00 за центральноєвропейським часом).

Окрім цього, українська громада в Будапешті планує протягом дня низку заходів, присвячених 33-тій річниці Незалежності України. Зокрема, вранці 24 серпня буде проведена «Молитва за Україну», далі відбудеться церемонія покладання вінків до пам’ятника Тарасу Шевченку та святкова зустріч в приміщенні Державного самоврядування українців Угорщини.

О 16:00 пройде спортивний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» – традиція вшанування Героїв, які віддали своє життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Читайте також: В Австралії розробили поштову марку на підтримку України

 Як повідомляв Укрінформ, у суботу з нагоди Дня Незалежності України у Фінляндії вивісять українські прапори перед будівлею Сенату та на подвір’ї головної будівлі Міністерства закордонних справ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-