В Абу-Дабі пройде український кіновечір та фотовиставка проєкту «Воля до Перемоги»

В Абу-Дабі пройде український кіновечір та фотовиставка проєкту «Воля до Перемоги»

Укрінформ
В Абу-Дабі у неділю, 1 вересня, відбудеться показ першої української спортивної драми «Пульс» та фотовиставки проєкту «Воля до Перемоги».

Про це повідомляє Українська громада в ОАЕ на сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

Фільм «Пульс» заснований на реальній історії української спортсменки, легкоатлетки, Паралімпійської чемпіонки 2008 року, п’ятикратної срібної та бронзової призерки літніх Паралімпійських ігор 2008, 2012 і 2016 років – Оксани Ботурчук. В юності спортсменка потрапила в автомобільну аварію, внаслідок якої майже втратила зір. Стрічка розповідає, як любов до спорту та віра в себе і підтримка роблять дива, всупереч всім «неможливо».

Стрічка є переможцем кількох кінофестивалів: Flathead Lake International Cinemafest (США) – перемога в номінаціях кращий фільм і кращий режисер та Nice International Film Fest (Франція) – перемога в номінації Приз журі.

Також українську громаду запрошують на фотовиставку мультимедійного проєкту «The Will to Win – Воля до Перемоги!», який був створений спеціально до Олімпійських та Паралімпійських ігор. Він має на меті розповісти про силу волі та стійкість українських спортсменів, які попри виклики війни, особисті втрати та страждання долають численні перешкоди та демонструють світу волю до перемоги.

Проєкт реалізується за ініціативи Офісу Президента України, Міністерства молоді та спорту України, Національного олімпійського комітету, Асоціації «Дивись українське!» за сприяння Світового конгресу українців, Українсько-американської координаційної ради.

Заходи проходитимуть у неділю з 15:00 до 17:00 за адресою The Third Place Cafe, 1 поверх, Al Khalidiyah, Abu Dhabi.

Читайте також: В українському домі на Олімпіаді відкрили проєкт «The Will to Win - Воля до Перемоги»

Як повідомляв Укрінформ, у Торонто відкрилася фотовиставка про українських дітей під час війни. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-