Розпочався навчальний рік в українській школі в Копенгагені

Розпочався навчальний рік в українській школі в Копенгагені

Фото
Укрінформ
Розпочався новий, уже 10-й, навчальний рік в українській школі «Родовід» у столиці Данії, число учнів якої цьогоріч зросло до 170.

Як передає Укрінформ, про це школа повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«За 10 років ми навчилися розділяти веселі та щемкі моменти, ми росли та дорослішали, ми знаходили підтримку та вірних друзів. Відзначити це досягнення ми запросили не лише дітей та батьків «Родоводу», а й тих, хто був причетний до нашої історії - засновників, керівників, волонтерів, що активно підтримували школу в період її становлення, і продовжують підтримувати зараз. Звучали щирі слова вдячності та привітання, а наші талановиті учні розважали публіку музичними та танцювальними номерами», – йдеться в дописі.

Під час урочистого заходу показали відео, підготоване волонтерами школи, на якому вони поділилися важливими та веселими моментами з історії школи. Знання закріплювали інтерактивною грою, а найшвидші та найкмітливіші отримали від школи невеличкі подарунки на згадку.

Також прозвучала спільна пісня. Завершили урочистості частуванням, для якого чимало сімей приготували смачнезні тортики та печиво, та здивували креативним оформленням.

Нагадаємо, у столиці Угорщини 31 серпня відчинила свої двері перша державна двомовна середня школа та гімназія для українських дітей.

Фото: Українська школа «Родовід» в Копенгагені / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-