Україну представили на «Фестивалі посольств» у Гаазі

Україну представили на «Фестивалі посольств» у Гаазі

Фото
Укрінформ
Фундація «Українці в Нідерландах» разом з партнерами представила українську культуру, традиції та гастрономічні надбання на Embassy Festival («Фестивалі посольств»), який об’єднав понад 40 країн.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці фундації.

За повідомленням, в українському павільйоні були представлені унікальні товари, що символізують багату українську культурну спадщину.

Гостей фестивалю пригощали традиційними національними стравами, такими як борщ, вареники, чебуреки, плов, кримська медова пахлава й іншими кулінарними шедеврами.

У посольстві України в Нідерландах зауважили, що на додаток до кулінарних шедеврів на фестивалі були представлені традиційні українські костюми, а також музичні та танцювальні виступи вокальної групи «Коралі Ватага» та Dans Group Mriya.

«Участь України в фестивалі ще раз підтвердила нашу єдність та силу, адже культура є одним із найсильніших інструментів міжнародної дипломатії та «soft power», – наголосили у фундації.

Нагадаємо. в Амстердамі відкрилася виставка, присвячена художниці Поліні Райко з міста Олешки Херсонської області, будинок якої було затоплено внаслідок підриву Каховської ГЕС російськими окупантами.

Фото: Лєра Манзовитова, Oekraïners in Nederland

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-