Світовий конгрес українців запросив на дискусію про множинне громадянство

Світовий конгрес українців запросив на дискусію про множинне громадянство

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) організовує дискусійну панель на тему «Множинне громадянство: можливості й ризики», яка відбудеться 12 вересня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Дискусії охоплять питання того, як множинне громадянство може підтримати звʼязок між світовим українством і Україною, чи допоможе повернути вимушених переселенців на Батьківщину, а також які можливості й ризики створює.

Участь в обговоренні візьмуть: президент СКУ Павло Ґрод, голова Державної міграційної служби України Наталія Науменко, народні депутати Володимир Вʼятрович («Європейська солідарність») і Соломія Бобровська («Голос»).

Захід буде проведений у четвер о 12:00 за адресою: Медіацентр Україна – Суспільний простір «Urban Space 500» (вул. Бориса Грінченка, 9).

Подія транслюватиметься українською та англійською мовами за посиланням.

Нагадаємо, 22 січня президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкт «Про деякі питання у сфері міграції щодо підстав і порядку набуття та припинення громадянства України».

6 лютого комітет Верховної Ради з питань прав людини підтримав запропонований Зеленським законопроєкт про множинне громадянство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-