У Фінляндії презентують дитячу фінсько-українську книжку «Мишель обирає професію»

У Фінляндії презентують дитячу фінсько-українську книжку «Мишель обирає професію»

Укрінформ
Товариство українців у Фінляндії (Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry) запросило на презентацію дитячої фінсько-української книжки «Мишель обирає професію» Наталії Дейнеки.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці товариства.

За повідомленням, це двомовна українсько-фінська книга, яка вийшла друком у 2024 році за підтримки Фінського культурного фонду. Написала та намалювала ілюстрації до неї українська художниця та ілюстраторка Наталія Дейнека, перекладач Ярі Аула. Книга розрахована на дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку (4-7 років). Це не оповідання, а монолог маленького мишеняти на ім'я Мишель, яке думає про свою майбутню професію.

У кінці книги є чотири чисті сторінки, де діти можуть намалювати улюблену професію. Книжку можна отримати в подарунок на презентації чи пізніше в Товаристві українців у Фінляндії.

Заходи відбудуться 14 вересня о 13:00 Sellon kirjastossa, 28 вересня о 15:00 у Vuosaaren Kirjasto та 29 вересня о 11.00 в Oodi, Майданчик для дитячих подій (3-й поверх).

Нагадаємо, фінський президент Фінляндії Александер Стубб провів зустріч з представниками Товариства українців у Фінляндії (ТУФ).

Фото: helsinki.today

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-