Олена Зеленська: Кожен українець в Канаді - амбасадор наших інтересів

Олена Зеленська: Кожен українець в Канаді - амбасадор наших інтересів

Укрінформ
Україна вдячна громаді у Канаді за її постійну допомогу й підтримку на тлі російської загарбницької війни.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявила дружина Президента України Олена Зеленська, звертаючись до учасників Українського фестивалю в Торонто.

“Дорогі мешканці Торонто, канадці! Дякую усім і кожному за те, що ви робите, і головне - за вашу мудрість, за те, що ви розумієте: Україна зараз боронить не лише себе, а й світові правила співіснування, безпеку й справедливість як цінності нормального світу. Встоїмо ми - встоїмо ми всі. Агресія не повинна почуватися безкарною. Тож кожна ваша допомога нам - це ваша інвестиція у безпеку всіх, Канади також. Дякую, що допомагаючи нам, робите безпечнішим весь світ”, - сказала Зеленська.

На її переконання, “хоча російський напад розкидав наших людей по світу, звʼязок між нами міцний”. “Всі ви - амбасадори України у захисті національних інтересів, і ваша сила - необмежена”, - наголосила перша леді.

Зеленська закликала українську громаду Канади “продовжувати говорити про Україну, про її біль, продовжувати підтримувати рідних і друзів в Україні, а також наших захисників і захисниць”.

Читайте також: Конференція щодо визволення полонених і депортованих українців пройде у Канаді наприкінці жовтня

Як повідомляв Укрінформ, вуличний фестиваль української культури Bloor West Village, що триває цими вихідними у канадському Торонто, щороку відвідує близько мільйона людей. Це - найбільший подібний захід у Північній Америці. Окрім величезної кількості різноманітних закладів української кухні, організатори підготували для відвідувачів широку культурну програму. Протягом трьох днів на сцені фестивалю відбуваються театральні перфоманси, кінопокази та навіть показ мод.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-