У Грузії новий навчальний рік розпочався у школах, де навчаються українці

У Грузії новий навчальний рік розпочався у школах, де навчаються українці

Фото
Укрінформ
У публічних школах №220 та №41 у місті Тбілісі, де діють Українські сектори, 16 вересня розпочався Новий навчальний рік. Також навчальний процес стартував в Українському секторі в Батумі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України у Грузії.

На святкові церемонії першого дзвоника у Тбілісі завітали представники посольства, які побажали учням гарних оцінок, захоплюючих уроків, нових досягнень, добрих друзів та легкого навчального року.

Диппредставництво подякувало Міністерству освіти Грузії, директорам шкіл, керівникам Українських секторів, вчителям та всім причетним за те, що українські діти мають можливість вчитися українською мовою в Грузії.

Окрема подяка висловлена за чудові подарунки учням - міжнародній організації World Vision in Georgia, представники якої подарували дітям шкільні сумки й освітні набори, допомагаючи їм почати рік з необхідним приладдям.

У понеділок початок нового навчального року відзначили і в Українському секторі міста Батумі.

Нагадаємо, українські діти, учасники літнього табору NGO «IACD «Revival» у Тбілісі, організували флешмоб «Ні, я жива, я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає!», присвячений видатній українській поетесі та громадській діячці Лесі Українці.

Фото: посольство України у Грузії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-