Перший дзвоник пролунав в українській суботній школі в Афінах

Перший дзвоник пролунав в українській суботній школі в Афінах

Фото
Укрінформ
Українська суботня школа «Берегиня», що діє при Асоціації «Українсько-грецька думка» і Культурно-освітньому центрі «Берегиня» в Афінах розпочала новий навчальний рік.

Як передає Укрінформ, про це школа повідомила на своїй фейсбук-сторінці

Зі святом знань малечу та батьків прийшли привітати численні гості, зокрема тимчасовий повірений у справах України Володимир Ляшенко.

Гарного навчального року вихованцям школи побажали голова Українського культурно-освітнього центру «Берегиня» Оксана Козій організацій Оксана Козій і голова Асоціації «Українсько-грецька думка» Галина Маслюк, а директорка школи Галина Коцюр звернулася до діток та їхніх батьків з мотиваційним зверненням та завданнями школи на цей рік.

Свято як завжди прикрасили своїми виступами художні колективи, що діють при нашій школі, «Веселі нотки» під керівництвом Олени Кріпак та філія Народного вокально-хореографічного ансамблю «Викрутасики» під керівництвом Оксани Козій.

Нагадаємо, парафія Святого Миколая Української греко-католицької церкви у Греції під духовним проводом отця Ігоря Посоленика та отця Романа Скрипнюка організувала для українських дітей тижневий християнський табір поблизу Камʼяної Вурли в містечку Лівандес на березі моря.

Фото: Українська суботня школа при асоціації «Українсько-Грецька Думка» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-