У Тбілісі відзначили День захисника і захисниці України

У Тбілісі відзначили День захисника і захисниці України

Фото
Укрінформ
В Українському секторі при школі № 220 міста Тбілісі 1 жовтня відзначили День захисників і захисниць України.

Як передає Укрінформ, про це Український сектор повідомив на своїй фейсбук-сторінці

«Це свято, яке символізує силу, відвагу та нескореність українського народу, і нагадує нам про тих, хто стоїть на захисті нашої свободи та незалежності», – йдеться в дописі.

На захід завітали представники посольства України в Грузії  – тимчасовий повірений у справах України в Грузії Тетяна Колотилова та військовий аташе Олександр Мороз.

Гості розповіли дітям про важливість цього свята, поділилися історіями про героїзм українських захисників, які зараз борються за майбутнє України.

«Діти з великим інтересом слухали гостей, ставили запитання про українську армію, традиції святкування і про те, як кожен з нас може підтримати нашу Батьківщину. Це була дуже зворушлива і натхненна зустріч, яка показала, що дух патріотизму живе і в наших юних серцях», – повідомив Український сектор.

Щира подяка висловлена гостям за теплу зустріч та підтримку, захисникам і захисницям України – за їхню мужність та самопожертву.

«Вони є справжніми героями, на яких ми рівняємося і яким ми безмежно вдячні!», – наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, Український сектор, що діє у школі № 220 міста Тбілісі, взяв участь у щорічному «Науковому пікніку» (Science Picnic), організованому Державним університетом Іллі у столиці Грузії.

Фото: Український сектор / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-