Учні Міжнародної української школи Литви зібрали для ЗСУ понад 3 700 євро

Учні Міжнародної української школи Литви зібрали для ЗСУ понад 3 700 євро

Фото
Укрінформ
Учні Міжнародної української школи Литви провели благодійний ярмарок «Золота осінь 2024», завдяки якому вдалося зібрати 3 700 євро на потреби Збройних сил України.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на литовського мовника LRT

Понад 3 700 євро на потреби Збройних сил України зібрали учні Міжнародної української школи Литви завдяки благодійному шкільному ярмарку «Золота осінь 2024».

На захід, який став уже доброю традицією навчального закладу, діти принесли власноруч виготовлені вироби, патріотичні сувеніри, домашню випічку та інші кулінарні вироби.

На знак пошани до українських захисників та захисниць школярі також організували тематичний флешмоб. Вони записали відеоролики зі словами вдячності для бійців на фронті та виклали їх у соціальні мережі.

Директорка Міжнародної української школи Литви Олена Внуковська зазначила, що благодійний ярмарок став чудовою нагодою зібратися разом учням, батькам і всім охочим для спільної доброї справи.

«День захисників та захисниць України – це особливе свято, присвячене тим, хто щоденно бореться за незалежність нашої держави. Наші герої на передовій потребують підтримки, і ми, будучи за кордоном, можемо допомогти їм у цей складний час», – наголосила вона.

Нагадаємо, у вересні у Вільнюсі відбувся благодійний забіг «Run for Light» («Забіг заради світла»), організований українською молодіжною організацією в Литві (UYGL) з метою збору коштів на генератори для України.

Фото: Міжнародна українська школа Литви

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-