У Німеччині оголосили конкурс щодо фінансування проєктів українських діаспорних організацій

У Німеччині оголосили конкурс щодо фінансування проєктів українських діаспорних організацій

Укрінформ
Програма GIZ «Migration politischentwicklungs gestalten» відкриває прийом заявок на новий тематичний конкурс щодо підтримки фінансування проєктів українських діаспорних організацій у Німеччині та запрошує їх подати проєктну ідею.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило генеральне консульство України у Мюнхені.

«До участі у конкурсі запрошуються українські діаспорні організації в Німеччині, які мають на меті реалізувати неприбутковий проєкт в Україні із місцевою партнерською організацією. У межах конкурсу підтримка надається заходам, спрямованим на обмін знаннями та навичками з партнерськими організаціями та цільовими групами в Україні, а також заходам, які сприяють сталому розвитку», – йдеться в дописі.

Проєктний план та ідею потрібно надіслати електронною поштою до 27 жовтня 2024 на адресу: diaspora-organisation@giz.de.

Детальнішу інформацію можна знайти за посиланням. Також буде проведено інформаційну онлайн-сесію 15 жовтня о 17:30-19:00 (мова заходу – англійська). Долучитися до події можна за посиланням (без попередньої реєстрації). 

Конкурс програми реалізується Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Нагадаємо, у парафії Всіх Святих у місті Гамбурзі відбулися треті українські благодійні «Вечорниці», які стали яскравою подією для української діаспори на Півночі Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-