В Іспанії українська суботня школа відзначила свято першого дзвоника

В Іспанії українська суботня школа відзначила свято першого дзвоника

Фото
Укрінформ
В Українській суботній школі в іспанському місті Малага з нагоди початку нового 2024-2025 навчального року відбулося традиційне свято першого дзвоника.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило консульство України в Малазі.

Зауважується, що цьогоріч школа відкрила двері для понад 40 першокласників з усієї провінції.

«Свято було сповнене теплими словами та привітаннями, а першокласників приймали до шкільної родини казкові герої. Всі присутні виконали Гімн та вшанували пам'ять українських захисників хвилиною мовчання», – йдеться в дописі.

Вчителів, учнів і батьків Української суботньої школи м.Малага з початком нового навчального року привітала консул України Світлана Крамаренко.

«Дякуємо нашим педагогам, які плекають в учнях любов до Батьківщини, докладають зусиль для підтримки української мови, культури та освітніх ініціатив задля збереження національної ідентичності та виховання молодого покоління українців, що проживають за тисячі кілометрів від України», – сказала вона.

Консул побажала, щоб навчальний рік був наповнений цікавими уроками, новими відкриттями і досягненнями.

Нагадаємо, українська суботня школа «Берегиня», що діє при Асоціації «Українсько-грецька думка» і Культурно-освітньому центрі «Берегиня» у столиці Греції розпочала новий навчальний рік.

Фото: консульство України в Малазі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-