У Брюсселі представили виставку «100 картин дітей Незламної України»

У Брюсселі представили виставку «100 картин дітей Незламної України»

Фото
Укрінформ
В Українському Хабі громадянського суспільства у Брюсселі (Бельгія) під патронатом Місії України при ЄС відбулося відкриття виставки «100 картин дітей Незламної України».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Міністерство закордонних справ України.

«Творчість і стійкість дітей з Харкова, Запоріжжя, Одеси, Полтави, Шостки та Житомира були яскраво представлені на виставці. Кожна картина передає сильну історію надії, мужності та незламного духу України», – йдеться в дописі.

У МЗС зауважили, що особливу атмосферу створили подарунки для гостей – ручні сувеніри від дітей зі школи №19 м. Тернопіль.

Серед почесних гостей була дружина посла США при ЄС Ліббі Гітенстайн, яка отримала в подарунок картину Мілани з Харкова на знак вдячності за підтримку благодійної програми «Діти та мистецтво для України».

МЗС подякувало Ukrainian Civil Society Hub, Місії України при ЄС та усім, хто приєднався до відкриття цієї важливої виставки.

Нагадаємо, відкриття презентаційної виставки картин «100 картин дітей незламної України», яка була створена в рамках другої міжнародної благодійної програми «Діти і мистецтво для України», відбулося у Києві у липні.

Фото: МЗС, Місія України при ЄС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-