У Вашингтоні пройшов літературний вечір з Андрієм Любкою

У Вашингтоні пройшов літературний вечір з Андрієм Любкою

Фото
Укрінформ
В Українському домі у Вашингтоні відбувся літературний вечір з українським письменником Андрієм Любкою.

Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова на сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

На заході автор представив свою книгу «Війна з тильного боку» та обговорив з присутніми силу культури під час війни та міцність українського громадянського суспільства. 

«Війна з тильного боку» – це своєрідний щоденник, у якому Андрій Любка закарбовує власні почуття й пережите під час небезпечних волонтерських виїздів і створює панораму життя українців за повномасштабного вторгнення. Книжку також оздоблено світлинами, які зробив сам автор під час своїх поїздок на прифронтові території.

Андрій Любка в ході зустрічі розповів про свою волонтерську діяльність, завдяки якій вдалося зібрати понад 1,5 мільйона доларів та передати 310 автомобілів Збройним силам України.

Як повідомляв Укрінформ, Андрій Любка є автором низки поетичних і прозових збірок, а також романів і перекладів з польської, хорватської та інших мов. Він також є членом Українського ПЕН.

У січні в рамках Днів української літератури та кіно в Анкарі відбулася зустріч з українськими письменниками Андрієм Любкою та Іриною Цілик, темою якої стали події в Україні, розвиток української культури та мистецтва в умовах війни.

Фото: Оксана Маркарова/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-