НКРЕКП з 14 листопада не може провести засідання через відсутність кворуму

НКРЕКП з 14 листопада не може провести засідання через відсутність кворуму

Укрінформ
Засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, заплановане на сьогодні, 23 листопада, не відбулося через відсутність кворуму.

Про це пише прес-служба НКРЕКП.

"Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що у зв’язку з відсутністю одного з членів НКРЕКП розгляд питань порядку денного засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання, запланованого на 23 листопада, яке складалось з трьох частин, продовжено", - йдеться у повідомленні.

Крім того, залишились не розглянутими питання порядків денних запланованих засідань з 14 листопада 2017 року.

"У разі відсутності кворуму 24.11.2017 о 10:00 НКРЕКП буде проведено презентації проектів рішень НКРЕКП, запланованих з 14 листопада 2017 по сьогоднішній день", - поінформували в НКРЕКП.

Читайте також: Нацкомісія назвала причини можливого зростання тарифів на світло

Як повідомлялося, наразі нацрегулятор працює у складі 4 членів - мінімально можлива кількість. Один з членів НКРЕКП, Борис Циганенко, 13 листопада пішов у відпустку через хворобу. Разом з тим, 26 листопада відбудеться ротація зазначеного члена НКРЕКП - і після цього комісія за відсутності кворуму лишатиметься нелегітимною на мінімум 2 місяці, до призначення нових членів НКРЕКП номінаційною комісією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-