Україна і Сінгапур активізують зв'язки між виробниками харчової продукції
Про це повідомляє Посольство України в Республіці Сінгапур.
"В рамках заходу посол України в Сінгапурі Дмитро Сенік та президент Сінгапурської асоціації виробників харчової продукції Томас Пек підписали Меморандум про взаєморозуміння, мета якого - активізувати контакти між виробниками двох країн за сприяння Ради експортерів та інвесторів при МЗС України та Сінгапурської асоціації виробників харчової продукції", - йдеться у повідомленні.
У своєму виступі Сенік відзначив високий інтерес місцевого бізнесу до українських продуктів.
"Підписання меморандуму між Радою інвесторів та експортерів і Сінгапурською асоціацією виробників харчової продукції сприятиме активізації ділових зв'язків між українськими та сінгапурськими виробниками", - зазначив він.
Як повідомляв Укрінформ, 22 січня 2018 року в рамках візиту українських виробників харчової промисловості до Сінгапуру та Малайзії відбувся перший масштабний захід, присвячений презентації вітчизняної продукції для сінгапурських компаній. Організатором виступило Посольство України в Сінгапурі у взаємодії з Сінгапурською Бізнес Федерацією. У заході взяли участь двадцять українських виробників харчової продукції та понад п'ятдесят представників сінгапурських компаній, серед яких найбільші мережі супермаркетів, профільні бізнес-асоціації та дистриб'ютори.
Спеціалізована торговельна місія експортерів харчової промисловості відвідує Сінгапур та Малайзію у період з 22 по 25 січня 2018 року з метою презентації вітчизняної продукції.