Уряд звільнив заступника Уруського

Уряд звільнив заступника Уруського

Укрінформ
Кабінет Міністрів звільнив з посади заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Геннадія Данішевського.

Як передає Укрінформ, про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі.

За його словами, уряд також погодив звільнення з посади голови Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області Василя Тройни і призначення заступником голови Чернігівської обласної державної адміністрації Дмитра Григоровича Синенка.

Крім того, уряд ухвалив рішення про тимчасове покладення виконання обов’язків голови Державної служби з питань праці на Ігоря Дегнеру, а генерального директора Державного підприємства спеціального зв’язку - на Ігоря Вдовиченка.

Читайте також: Уряд звільнив двох заступників міністрів і главу Міграційної служби

Виконувачем обов’язків директора державного підприємства “Фінансування інфраструктурних проектів” уряд призначив Юрія Журавльова, а в.о. генерального директора ДП “Східний гірничо-збагачувальний комбінат” став Сергій Шовгель.

Як повідомлялося, 3 березня 2021 року Кабінет Міністрів призначив Геннадія Данішевського заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості. До цього Данішевський працював у Державному космічному агентстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-