Байден підписав інфраструктурний закон на $1,2 трильйона

Байден підписав інфраструктурний закон на $1,2 трильйона

Укрінформ
Президент США Джо Байден офіційно затвердив закон про інвестиції в інфраструктуру, який передбачає виділення державних коштів на суму близько $1,2 трильйона.

Урочиста церемонія підписання відбулася в понеділок на галявині перед Білим домом, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Моє послання американському народу таке: Америка знову просувається вперед, і ваше життя зміниться на краще», – заявив Байден під час церемонії.

Очікується, що масштабний закон, який здобув двопартійну підтримку, сприятиме створенню додаткових робочих місць по всій країні та дозволить якісно поліпшити інфраструктуру Сполучених Штатів у період після пандемії.

Ініціатива щодо інвестицій в інфраструктуру була внесена на розгляд Конгресу адміністрацією Байдена разом з іншим законопроєктом, який стосується соціальної підтримки та боротьби з кліматичними змінами на суму $1,75 трильйона. Міністр фінансів США Джанет Єллен зазначила, що обидві ініціативи сприятимуть зменшенню інфляції, яка охопила країну на тлі коронакризи.

Як повідомляв Укрінформ, «соціальний» законопроєкт, ініційований адміністрацією Байдена, наразі перебуває на розгляді в Конгресі.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-