Спецрежим господарської діяльності на Донеччині та Луганщині: у Раді зареєстрували законопроєкт

Спецрежим господарської діяльності на Донеччині та Луганщині: у Раді зареєстрували законопроєкт

Укрінформ
У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт про запровадження спеціального режиму господарської діяльності на території пріоритетного розвитку в Донецькій та Луганській областях.

Про це віцепрем'єр-міністр - міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук написала у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

“Сьогодні у Верховній Раді зареєстрували важливий для нашого Донбасу законопроєкт. Це проєкт Закону № 6403 “Про запровадження спеціального режиму господарської діяльності на території пріоритетного розвитку у Донецькій та Луганській областях”. Він розроблений на виконання Стратегії економічного розвитку Донецької та Луганської областей на період до 2030 та направлений на прискорене відновлення економіки регіону”, - зазначила Верещук.

За її словами, Донеччині та Луганщині потрібні інвестиції та робочі місця, потрібна нова економічна парадигма.

“Хочу подякувати народним депутатам, які долучились до розробки закону, спеціалістам з “Центру економічних стратегій” та команді Мінреінтеграції. Особлива подяка уряду Великобританії, за підтримки якого здійснювалось прискорена розробка цього законопроєкту”, - підкреслила віцепрем'єр.

Тепер, додала Верещук, залишилось якомога скоріше його прийняти.

Урядовець висловила сподівання на розуміння та підтримку народних депутатів, “бо, щоб повернути тимчасово окуповану частину Донбасу, ми маємо пріоритетно та прискорено розвивати вільні частини Донецької та Луганської областей”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-