Гроші від приватизації колишнього заводу «Більшовик» надійшли до бюджету - ФДМУ

Гроші від приватизації колишнього заводу «Більшовик» надійшли до бюджету - ФДМУ

Графік
Укрінформ
Понад 1,429 млрд грн від приватизації АТ "Перший київський машинобудівний завод" (колишнього заводу "Більшовик") надійшли до державного бюджету.

Як повідомляє Укрінформ, про це у Фейсбуці написав голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко.

"Інформую, що кошти за результатами аукціону з приватизації заводу «Більшовик» сьогодні надійшли до бюджету України. Це 1 429 017 000 гривень. Крім того, інвестор погасить усі борги державного підприємства – більше 500 млн грн", - написав Сенниченко.

Він додав, що результат команди Фонду за 2020 - 2021 роки - 8,1 млрд грн. Це більше, ніж за сім попередніх років, нагадав Сенниченко.

Як повідомляв Укрінформ, аукціон із продажу корпоративних прав колишнього заводу "Більшовик" відбувся 27 жовтня. За стартової ціни 1,39 млрд грн підприємство було продано за 1,429 млрд грн ТОВ "Дженерал Коммерс".

Антимонопольний комітет України (АМКУ) на початку листопада заявив, що перевірить дотримання законодавства про захист економічної конкуренції учасниками аукціону з приватизації АТ «Перший київський машинобудівний завод».

Голова ФДМУ Дмитро Сенниченко подав у відставку за власним бажанням 18 листопада. Рішення про звільнення має ухвалити Верховна Рада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-