Консультанти Deutsche Bahn провели сім енергетичних аудитів в Укрзалізниці

Консультанти Deutsche Bahn провели сім енергетичних аудитів в Укрзалізниці

Укрінформ
Deutsche Bahn Engineering & Consulting, консультант АТ «Укрзалізниця» в галузі енергоефективності, у серпні - листопаді цього року провела 7 енергетичних аудитів виробничих підрозділів компанії. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба УЗ.

Зазначається, що за результатами аудитів DB надасть Укрзалізниці типові рекомендації для проведення енергетичних аудитів в усіх господарствах компанії.

Також у першому кварталі 2022 року Укрзалізниця отримає аналітичні інструменти для аналізу споживання матеріально-технічних ресурсів та експертні рекомендації стосовно фінансування енергоефективних заходів.

Крім того, DB розробить для Укрзалізниці інвестиційний план енергоефективності відповідно до зобов’язань у рамках співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку за проєктом електрифікації залізничного напрямку Долинська — Миколаїв — Колосівка.

Укрзалізниці також буде надано дорожню карту щодо отримання сертифікату ISO 50001 й навчання співробітників.

Ці заходи дозволять Укрзалізниці зменшити експлуатаційні витрати, підвищити якість і надійність обслуговування залізничного транспорту та зменшити його вплив на навколишнє середовище.

Завершити реалізацію проєкту планується у лютому 2023 року, нагадали у пресслужбі.

DB Engineering & Consulting GmbH було визначено консультантом АТ «Укрзалізниця» в галузі енергоефективності за результатами тендерної закупівлі за правилами та процедурами ЄБРР. Для реалізації договору з DB спеціальний фонд акціонерів ЄБРР (СФА) погодився надати Укрзалізниці безповоротний ґрант у сумі близько 370 тис. євро, який повністю покриває оплату послуг консультанта.

Як повідомляв Укрінформ, 5 лютого 2020 року АТ "Укрзалізниця" підписало меморандум з німецькою компанією Deutsche Bahn AG про взаєморозуміння у стратегічному партнерстві з розвитку Укрзалізниці.

У серпні 2021 року Deutsche Bahn та Укрзалізниця підписали договір про надання консультаційних послуг зі створення стратегії енергоменеджменту та угоду, відповідно до якої спеціалісти Deutsche Bahn будуть залучені до процесу управління пасажирськими перевезеннями Укрзалізниці.

Deutsche Bahn Engineering & Consulting GmbH - одна з провідних інженерних компаній у транспортному секторі. У компанії працюють близько 5 тис. співробітників із 80 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-