Ощадбанк відновив роботу у звільненій Балаклії

Ощадбанк відновив роботу у звільненій Балаклії

Укрінформ
Ощадбанк відновив роботу відділень на звільненій від російських загарбників території Харківщини, зокрема у Балаклії.

Як передає Укрінформ. про це повідомляє пресслужба банку.

"Запрацювало універсальне відділення в Балаклії. Це повноцінна установа, яка зможе обслуговувати всіх мешканців міста та найближчих сіл. Клієнти Ощадбанку на звільненій території матимуть змогу отримувати соціальні виплати та користуватись широким спектром банківських послуг. Адреса відділення в Балаклії: вул. Соборна, 90", - йдеться в повідомленні

Крім відкриття відділення в Балаклії Ощадбанк проводить роботу з оперативного відкриття відділення в смт Шевченкове по вул. Центральній, буд. 29.

У банку зазначають, що для потреб мешканців, спільно з міською владою організовано автобусні рейси до найближчих діючих відділень для зняття готівки. Адреси: Чугуїв, вул. Старонікольська, 33, Харків, вул. Біблика, 20/8.

Вже працюють такі банкомати Ощадбанку: смт Золочів, пл. Слобожанська, 1, м. Дергачі, пров. Парковий, 5, м. Балаклія, вул. Соборна, 90 (2 банкомати: зовнішній та внутрішній), смт Андріївка, в'їзд Першотравневий, 1 та смт Донець, вул. Жовтнева, 9А.

У найближчих планах банку відновити роботу ще трьох банкоматів: смт Донець – 1 банкомат, смт Андріївка – 1 банкомат та м. Дергачі – 1 банкомат.

Читайте також: Із деокупованих районів Харківщини організують евакуацію для всіх охочих

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області з 6 вересня від російських загарбників звільнені близько 8500 квадратних кілометрів території, близько 388 населених пунктів та близько 150 тисяч людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-