У програмі єОселя акредитували вже 27 забудовників

У програмі єОселя акредитували вже 27 забудовників

Укрінформ
У лютому до програми єОселя долучилися ще п’ять забудовників, загальна кількість яких вже становить 27 у 13 областях.

Про це повідомила пресслужба Української фінансової житлової компанії (Укрфінжитло), передає Укрінформ.

«У лютому за програмою доступного іпотечного кредитування єОселя банки акредитували п’ятьох девелоперів. Квартири у п’яти побудованих ними житлових комплексах доступні для придбання в іпотеку на стадії будівництва. Таким чином, на первинці доступні вже 64 будинки від 27 забудовників», - йдеться в повідомленні.

Житло можна придбати в будинках, що зводяться у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Вінницькій, Київській, Полтавській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Серед акредитованих банками-партнерами програми єОселя девелоперів: «Еко-Дім», «Геос», ПП «Альянс новобуд» і ТОВ «Альянс новобуд», «Ріел», «ДБК-Житлобуд», «Роял Хауз», «Креатор-Буд», «Інтергал-Буд», МКП «Вінницький фонд муніципальних інвестицій», ПП «Будмонтажсервіс», Луцький ДБК, «Простір», «Трест Житлобуд-1», КСМ груп, будівельна виробничо-комерційна компанія «Федорченко», БК «Орбіта», «Благо Буд», «Комфорт центр Запоріжжя», «Будівельна ініціатива», «Південбудконтракт», «Буча Міськбуд», «Полтавтрансбуд», «АРС-Дім», «Комерцбуд-С», «Промбуд-1», «Діта».

Читайте також: Уряд виділив майже 1,5 мільярда гривень на програму єОселя

Квартири на стадії будівництва в межах єОселі можна придбати, подавши заяву в Ощадбанк, Укргазбанк, Скайбанк та банк «Глобус».

Як повідомлялося, за час дії програми єОселя станом на кінець лютого понад 7,6 тис. українських родин взяли кредити на придбання житла на 11,6 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-