Шмигаль пропонує президенту Світового банку підписати меморандум про розвиток ринку житла

Шмигаль пропонує президенту Світового банку підписати меморандум про розвиток ринку житла

Відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль обговорив із президентом Світового банку Аджеєм Бангою ситуацію в енергетичному секторі України, а також запропонував підписати меморандум про розвиток ринку житла.

Про це глава уряду повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Світовий банк надає Україні всю необхідну допомогу. Під час нашої зустрічі з президентом банку Аджеєм Бангою обговорили ситуацію в енергетичному секторі України після російських обстрілів. Співпрацюємо зі Світовим банком для мобілізації екстреного фінансування на терміновий ремонт пошкодженої інфраструктури», - зазначив Шмигаль.

Він зауважив, що запропонував керівнику СБ розширення співпраці, зокрема домовитися щодо підписання меморандуму про розвиток ринку житла.

«Через повномасштабне вторгнення Росії багато людей лишилися без даху над головою. Потреба в новому житлі значно зросла. Тож ми прагнемо залучати приватний сектор для розвитку цього ринку. І потребуємо тут підтримки Світового банку, IFC та MIGA», - зазначив Прем'єр-міністр.

Відео: Телеграм Прем‘єр-міністра України

Читайте також: Темпи відновлення економіки України цьогоріч сповільняться до 3,2% - Світовий банк

Шмигаль нагадав, що від початку повномасштабного вторгнення Росії Світовий банк мобілізував на підтримку України 42 мільярда доларів, з яких 36 мільярдів вже надано.

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр України перебуває з візитом у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-