Україна і Німеччина обговорили проєкти у сфері енергетики та оборони

Україна і Німеччина обговорили проєкти у сфері енергетики та оборони

Укрінформ
Попри війну Україна розраховує на інвестиції країн-партнерів, задля цього, уряди України та Німеччини обговорили низку проектів, як у сфері енергетики так і оборони.

Про це сказала перший віцепремʼєр-міністр – міністр економіки України Юлія Свириденко після зустрічі з федеральним віцеканцлером, міністром економіки та захисту клімату ФРН Робертом Габеком, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми думаємо, яким чином, не зважаючи на факт війни, розвивати спільні проєкти. Тому що для нас дуже важливо мати можливість акумулювати податки, надходження в середині країни, для того, щоб мати змогу фінансувати нашу армію. Це можливо лише за рахунок того, що прийдуть в країну інвестиції, в тому числі й з Німеччини. Тому сьогодні у нас була досить прагматична дискусія з нашими колегами і ми обговорювали конкретні проєкти в енергетичній сфері, у сфері мілітарі", - сказала Свириденко.

Читайте також: Уряд Німеччини запустив ініціативу з пошуку додаткових засобів ППО для України

Як повідомлялось, віцеканцлер і міністр економіки та захисту клімату ФРН Роберт Габек прибув до Києва з неанонсованим візитом. До делегації увійшли представники оборонної промисловості та енергетичного сектору Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-