АРМА визначило продавця яхти Медведчука

АРМА визначило продавця яхти Медведчука

Укрінформ
Комісія з питань проведення конкурсного відбору юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів, обрала Troostwijk Auctions реалізатором яхти Royal Romance.

Як передає кореспондент Укрінформу, відповідне рішення комісія ухвалила під час засідання 23 квітня 2024 року. 

«За результатами засідання комісії компанія Troostwijk Auctions з Нідерландів визначена переможцем конкурсу юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів, для організації реалізації арештованого активу на електронних торгах та здійснення заходів, необхідних для реалізації активу – майна юридичної особи-нерезидента Lanelia Holdings Ltd., а саме судна яхти Royal Romance 2015 року випуску номер міжнародної морської організації 1012268», - наголосив заступник голови АРМА з питань євроінтеграції АРМА, голова комісії Грігол Катамадзе. 

Протягом пʼяти робочих днів АРМА має отримати пропозицію від Troostwijk Auctions щодо заключення відповідного договору.

У разі неукладання договору з переможцем конкурсу, його відмови від надання послуг за договором або якщо протягом строку, установленим договором про надання послуг з організації реалізації майна, переможець конкурсу не приступив до його проведення, реалізатором Royal Romance може стати учасник, який за сумою балів посів друге місце у конкурсі - аукціонний дім Boathouse Auctions (США). 

Загалом для участі у конкурсі було подано три заявки від претендентів. Один з них, Asset Reality Limited (США), не був допущений до конкурсу через невідповідність процедури порядку реалізації та подання неповного пакету документів.

Читайте також: Орієнтовна вартість яхти Медведчука може перевищувати130 мільйонів

Аукціонний дім Troostwijk Auctions створено в 2015 році. Він спеціалізується на продажу яхт та іншого обладнання, має п'ять представництв по всьому світу. Глобальне географічне охоплення - 175 країн. Щорічно Troostwijk Auctions виставляє близько 120 млн лотів. 

Як повідомлялося, правоохоронці Хорватії заарештували яхту народного депутата від фракції ОПЗЖ Віктора Медведчука. Арешт накладено відповідно до санкцій Європейського Союзу, запроваджених проти політиків і посадовців, яких пов’язують із Кремлем.

Фото: V. KARUZA, Novi list

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-