Мінекономіки презентувало каталог індустріальних парків

Мінекономіки презентувало каталог індустріальних парків

Укрінформ
Міністерство економіки України презентувало каталог індустріальних парків, який допоможе підприємствам знайти партнерів або місце з облаштованою інфраструктурою, де можна розмістити свої виробничі потужності, а також залучити нові інвестиції.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

У каталозі індустріальних парків потенційний інвестор може знайти все необхідне для успішного вибору місця для свого бізнесу: від спеціалізації парків до місцевих стимулів для резидентів. Детальна інформація про розташування, площу, інфраструктуру та доступні послуги допоможе зрозуміти потенціал кожної локації. Крім того, каталог містить дані про податкові та інвестиційні стимули, що дозволить максимально використати переваги, які надає кожен індустріальний парк.

«Індустріальні парки - це чудова можливість для залучення інвестицій у реальний сектор і стимулювання економіки та розвитку регіонів. Підрахунки показують, що 1 гектар індустріального парку дозволяє створити 50 нових робочих місць, а $1 державних інвестицій в інфраструктуру індустріальних парків - залучити $6 додаткових приватних інвестицій», - зазначила перший віцепрем’єр-міністр України - міністр економіки Юлія Свириденко.

Читайте також: У Рівному збудують хімічний індустріальний парк, де вироблятимуть аміак та азотні добрива

Вона зазначила, що у 2024 році на розвиток інфраструктури індустріальних парків закладено 1 млрд грн.

Із каталогом можна ознайомитись за посиланням.

Як повідомлялося, до реєстру індустріальних парків включено вже 78 парків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-