Ціни на нафту стабілізувалися

Ціни на нафту стабілізувалися

Укрінформ
Ціни на нафту стабілізувалися в середу, 5 червня, після зниження протягом п'яти попередніх сесій і тримаються біля мінімумів з початку лютого.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Серпневі ф'ючерси на Brent подешевшали на лондонській біржі ICE Futures на $0,01 (0,01%), до $77,51 за барель. У вівторок Brent здешевшала на $0,84 (1,1%), до $77,52 за барель.

Липневі ф'ючерси на WTI знизилися в ціні на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі NYMEX на $0,02 (0,03%), до $73,23 за барель. За попередню сесію контракт здешевшав на $0,97 (1,3%), до $73,25 за барель.

Тиск на нафтовий ринок чинять побоювання надлишку пропозиції на тлі загального песимізму трейдерів щодо стану світової економіки. Рішення ОПЕК+ збільшили ці побоювання, сказав MarketWatch аналітик XS.com Самер Хасн.

Читайте також: Чехія позбудеться залежності від російської нафти до середини 2025 року - прем’єр

ОПЕК+ минулими вихідними пролонгувала чинні квоти з видобутку відразу на весь наступний рік. Альянс продовжить додаткові обмеження в 2,2 млн барелів на добу (б/д), що діяли в першому півріччі, до кінця вересня, після чого планує прибирати їх на щомісячній основі.

Увагу трейдерів у середу спрямовано на дані про запаси енергоносіїв у США, які буде оприлюднено пізніше у середу.

Оцінки Американського інституту нафти (API), опубліковані напередодні, показали зростання запасів нафти в Штатах за тиждень, що завершився 31 травня, на 4,1 млн барелів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-