Укренерго скасує тендер на закупівлю кондиціонерів

Укренерго скасує тендер на закупівлю кондиціонерів

Документ
Укрінформ
НЕК "Укренерго" скасує тендер на закупівлю систем кондиціонування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

"Сьогодні тендер на закупівлю систем кондиціонування буде скасовано. Процедуру скасування згідно із законодавством вже розпочав наш закупівельний підрозділ. З моменту, коли компанія закликала всіх не вмикати кондиціонери, спліт-системи в наших будівлях та офісах не працюють", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сервісні служби Укренерго почали готувати закупівлю ще на початку 2024 року, коли енергетична система повністю покривала потреби споживачів. Метою була заміна спліт-систем, яким уже 13-16 років, для охолодження акумуляторної кімнати та ліфтового машинного залу.

"Ми все купуємо у суворій відповідності до закону та правил прозорості, тому підготовка процедур займає певний час. Оголошення цього тендеру, на жаль, збіглося з вимушеними обмеженнями енергопостачання внаслідок російських обстрілів", - пояснили в Укренерго.

Тепер компанія планує ремонтувати наявні системи кондиціонування для того, щоб забезпечити роботу своєї технічної інфраструктури. Тендерна процедура відновиться тоді, коли будуть скасовані всі відключення.

Читайте також: Ліміти споживання електрики сьогодні діють протягом доби в усіх областях - Укренерго

Крім того, Укренерго обіцяє переглянути всі актуальні закупівлі на предмет охолоджуючих пристроїв.

У середу, 5 червня, у ЗМІ поширилася інформація, що НЕК "Укренерго" планує придбати чотири комплекти кондиціонерних систем для апарату управління.

Як повідомлялося, близько пів тисячі державних закладів придбали через каталог Prozorro Market генераторів на загальну суму майже 60 млн грн.

Фото: НЕК "Укренерго"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-