Українські та польські митники провели зустріч у пункті пропуску «Рава-Руська - Гребенне»

Українські та польські митники провели зустріч у пункті пропуску «Рава-Руська - Гребенне»

Фото
Укрінформ
Фахівці Держмитслужби провели зустріч з представниками митно-податкової адміністрації Республіки Польща в пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне».

Як передає Укрінформ, про це Державна митна служба України повідомляє у Фейсбуці.

Співрозмовники обговорили заходи, спрямовані на збільшення пропускної спроможності в пунктах пропуску для вантажних автомобілів з метою забезпечення першочергового переміщення гуманітарних вантажів і вантажів військового призначення. Торкнулись теми роботи спільних моніторингових груп, створених для контролю та оцінки поточної ситуації в пунктах пропуску і перспективи обміну митною інформацією між Україною та Польщею.

Обговорили також відкриття нових пунктів пропуску, зокрема «Нижанковичі – Мальховіце».

Читайте також: На кордоні зі Словаччиною відкриють пасажирський рух у пункті пропуску «Ужгород - Вишнє Нємецьке»

«Заключним результатом зустрічі між представниками митних служб сусідніх країн стала домовленість про подальшу взаємодію та мобілізацію всіх сил для безперешкодного руху вантажних потоків між Україною та Європою», - наголосили у Держмитслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, 6 червня польські фермери розблокували пункт пропуску «Рава-Руська - Гребенне», який був заблокований з 4 червня. Нині рух транспорту через цей пункт пропуску триває у звичному режимі.

Фото: Держмитслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-