Зеленський закликав французький бізнес інвестувати в Україну

Зеленський закликав французький бізнес інвестувати в Україну

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський під час зустрічі у Парижі з керівниками провідних французьких компаній закликав інвестувати в Україну вже зараз.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Навіть у складних умовах війни українська економіка знаходить шляхи для розвитку та зростання, адаптуючись до нових обставин. Україна – вигідний ринок для французьких інвестицій, і нові проєкти можна започатковувати вже зараз. Сьогодні провів зустріч із керівниками провідних французьких компаній, які представляють галузі енергетики, машинобудування та електрообладнання, телекомунікацій, будівельну сферу й фінансово-банківський сектор", - зазначив Зеленський.

Він подякував тим французьким компаніям, які не лише продовжують працювати в Україні та сплачувати податки, але й розвивають свій бізнес і здійснюють нові інвестиції.

Читайте також: Уряд створив Стратегічну інвестиційну раду - для нових проєктів та моніторингу

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський зараз перебуває з візитом у Франції. Учора, 6 червня, він взяв участь в урочистостях з нагоди 80-ї річниці висадки союзників в Нормандії. Сьогодні у Парижі виступив перед Національними зборами, провів переговори з президентом США Джо Байденом, який теж перебуває у столиці Франції, та відвідав Міністерство оборони цієї країни. Програмою візиту також передбачені його переговори з Президентом Еммануелем Макроном.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-