Фонд держмайна виставив на продаж Зірненський спиртовий завод

Фонд держмайна виставив на продаж Зірненський спиртовий завод

Укрінформ
Фонд державного майна України оголосив на 12 червня торги з продажу діючого Зірненського спиртового заводу на Рівненщині.

Про це в Телеграмі повідомив голова ФДМУ Віталій Коваль, передає Укрінформ.

«Зірненський спиртовий завод на Рівненщині йде на приватизацію. Він діючий, спеціалізується на дистиляції, ректифікації та змішуванні спиртових напоїв. Наявна ресурсна база дозволяє випускати високоякісну продукцію в значних обсягах», - йдеться в повідомленні.

Стартова ціна лоту становить 18,8 млн грн (без ПДВ). Аукціон відбудеться 12 червня в електронній торговій системі Prozorro.Продажі.

До складу єдиного майнового комплексу, виставленого на приватизацію, входять 52 од. нерухомого майна, інфраструктури та інженерних споруд, 31 од. транспорту і спецтехніки, 503 од. іншого рухомого майна.

Читайте також: Фонд держмайна фіксує рекордну кількість учасників на приватизаційних аукціонах

Крім того, об’єкт має зручну транспортну розв'язку, великі виробничі потужності. Він розташований на 4 земельних ділянках загальною площею 15,6727 га.

Як повідомлялося, Косарський спиртозавод знову запрацює цього року, орієнтовно – у червні. Договір купівлі-продажу Косарського спиртового заводу було укладено 15 червня 2023 року. До держбюджету надійшли 194,4 млн грн, у тому числі 32,4 млн грн ПДВ, від переможця приватизаційного конкурсу.

Фото: ФДМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-